Een handige diagnose met 'MyDiagnostick'

Voordelen

"MyDiagnostick is patient vriendelijk"

Het feit dat bij de huidige beschikbare opties om een ECG op te nemen er meestal gebruik wordt gemaakt van ECG huid electrodes die aangebracht dienen te worden door een medische professional, maakt autonoom gebruik voor patiënten bijna onmogelijk. MyDiagnostick kan door haar intuitieve karakter binnen een paar seconden gebruikt worden, meerdere keren per dag, over een langere periode.

  • "MyDiagnostick is eenvoudig in gebruik"

Gebruik van de MyDiagnostick vereist geen enkele kennis noch voorbereiding.
Dit in tegenstelling tot Holters- en event recorders die werken met huid ECG elektroden verbonden met draden aan het opname apparaat. Deze ECG plakkers en draden moeten door medisch personeel aangebracht en aangesloten worden. Daarna moet het Holter apparaat of event-recorder ingesteld en gestart worden. Hierdoor is het moeilijk om deze apparaten voor langere tijd te dragen.

  • "MyDiagnostick is overal inzetbaar"

MyDiagnostick is compact en tegelijkertijd zeer robuust uitgevoerd. Onafhankelijk van een stroombron of randapparatuur voert MyDiagnostick de diagnostische taak uit. Dit geeft aan dat er overal en onder elke omstandigheid gemeten kan worden.

  • "MyDiagnostick is discreet"

Doordat het starten geen voorbereiding vereist en door het laagdrempelige voorkomen van MyDiagnostick zullen patiënten  zich comfortabel voelen om metingen te verrichten zonder dat voor de omgeving zichtbaar is dat het hier een medisch diagnostische handeling betreft.